|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
WaCkNeSsSs

Karakter Sayfası Statü: Vampir Özel Yetenek: ßuz Nefes Karakterin Adı: 'WaCkNeSsSs'
 | Konu: Geri: vampir olmak istiyorum.. Paz Haz. 26, 2011 9:52 pm | |
| Saraf ßeßeğim Dalqa qeçtiğin kişilere Çok Dikkat Et ßence...!!! ßenden sana söylemesi ßunlar Hafife alıncak ßasit şeyler değil...!!! Ummadığın taş baş yararmış derler ya hani İşte biz o yarılan baştan akan kanı içeriz bizim yemeğimiz o dur !!! O yüzden ağzını kapa Kaybol...!!! Biraz ßüyü sonra qel yanımıza ßelki anlarsın sonra ßelki yaparız senide ßizden ßiri...! Ha ßu arada demişsin ya Kendimi kesip içiyorum diye wampirlik öle olmuo işte...!!! ßu ßenden Sana Ufacık ßi Uyarı...!!! |
|
 | |
demon salvatore
 | Konu: Geri: vampir olmak istiyorum.. C.tesi Tem. 02, 2011 6:08 pm | |
| bu konustuklarınız gercek mi ? yani ben gerckten inanıorum var oldklarına ama dönüştürmek vampir olma doğaüstü güçler bunlar sahiden olabiliyormu? |
|
 | |
WaCkNeSsSs

Karakter Sayfası Statü: Vampir Özel Yetenek: ßuz Nefes Karakterin Adı: 'WaCkNeSsSs'
 | Konu: Geri: vampir olmak istiyorum.. Salı Tem. 12, 2011 12:37 pm | |
| Arkadaşlar Merak ETmeyin HEpinize Yardımcı Olucam Yakında Çok Az KAldıııı ! |
|
 | |
dark_girl
 | Konu: Geri: vampir olmak istiyorum.. Paz Tem. 17, 2011 8:59 pm | |
| Lütfen bana vampirleri bulmamda yardım edin. |
|
 | |
being cold
 | Konu: Geri: vampir olmak istiyorum.. C.tesi Ağus. 06, 2011 6:03 pm | |
| iyi güzel konuşuyorsunuz vampir olmak sadece kan içmek değil eğer birini seviyorsan bütün vucut sistemin dönüşüm sırasında baskın hale gelebiliyo çok sevdiğin kişiyi incite biliuorsun kas acıları dahada kötü artı ısırınca vampir olmuyorsun ilk önce vampir kendi zehrini boşaltması lazım kalp yavaşlamaya durma noktasına gelince vampir kendi kanını vermeli yoksa o zehir kalp damarları patlatır ama şöyle güzel yanları var bencee bir insandan 150 kat daha güçlüsün bir mermiden daha hızlısın ama vampir bulmanız lazım ve o ise sizin kanınızı emmek yerine sizi dönüştürmeyi düşünsün artı vampirist bazı şeyleri aşırı derecede abartmışsın çünkü eğer vampirsen vampir olduğunu söyleyemezsin 3 kuraldan 2.sidir
|
|
 | |
sayko011
 | Konu: Geri: vampir olmak istiyorum.. C.tesi Kas. 05, 2011 5:17 pm | |
| Benim Hayatımda Vampire Olmaktan Daha Cok istediğim Birşey Yok ve Vampirelerin var olduğuna Kalpten İnanıyorum Beni Dönüştürene Herşeyim feda Sizleri Bekliyorum sizlere İnanıyorum ve vampirlerin var olduğuna kesin inançlıyım
Beni Dönüştürmenizi Bekliyorum!... |
|
 | |
sayko011
 | Konu: Geri: vampir olmak istiyorum.. C.tesi Kas. 12, 2011 2:15 pm | |
| eee kim geliyo  |
|
 | |
kozak21
 | Konu: Geri: vampir olmak istiyorum.. C.tesi Kas. 26, 2011 2:53 pm | |
| Ben Vampirlere İnanıyorum ve Onlardan Biri Olmak istiyorum. 1 sene önce okulda bileğim kesildi ve bende oradan akan kanın tadına baktım gerçekten çok hoştu.... artık sürekli kana susuyorum ve içmediğimde bir çeşit enerji patlaması oluyor fakat vampir değilim  kimse bunu bilmiyor ...lütfen biri bana yardım etsin ben gerçek bir vampir olmak istiyorum !!! bana yardım edecek kişiye şimdiden minnetlerimi iletirim.... |
|
 | |
zenden81
 | Konu: Geri: vampir olmak istiyorum.. Salı Şub. 07, 2012 2:33 pm | |
| yaa vampir olmak okadar kolay degil vampirst arkadas herkese vampir yapcam diyor peki arkadasım sunu biliyormuydun vampirler genelde 25-30 yas arasını tercih ediyor yani 16 yasındakileri yani asagı yastakilerin ısırması halinde olecegini biliyormusun oyle milletin duygulariyla felan oynama bende olmak istiyorum hadi gel yap sana adres vermeme gerek yok cunku vampirler genelde hisleri kokulari ve duyulari kuvvetli olur bekliyorum |
|
 | |
Hell-ycan

| Konu: Geri: vampir olmak istiyorum.. Perş. Mayıs 17, 2012 3:23 am | |
| Herkese merhaba. Bu forumu ben ve karım(Hell-in) görünce çok şaşırdığımızı belirtmek isterim. Bizim ne olduğumuzu söyleyip kendimizi gururla tanıtmaktan nefret ederiz fakat karanlık yanımız her saat, her dakika daha baskın çıkmıştır. Kısaca hayatımızdan bahsedecek olursam beni dönüştüren karımdı. Onu gördüğümde karanlıkta teni parlıyordu o kadar güzel o kadar çekiciydi ki hayatımda görebileceğim tek olağanüstü kusursuzluk... Dişlerini boynumda hissettiğim an kendimden geçtim hayallere dalıp onu aradım ve karşımda belirdi, kendini bana teslim etti. Beni kendine bağladı aramızda büyük bir bağ oluştu asla kopmayacak bir bağ... Bu olay tam 90 yıl öncesinde İspanya'nın Burgos şehrinde küçük bir kasabada gerçekleşti. Kara kan ile o gece tanıştım. (Onun nasıl Vampir olduğu hakkında bilgi vermeyeceğim. Bu kadarı yeter.) Daha sonra Roma'ya kaçtık. Hala hayatımızı saklanarak geçiriyor. Gün ışığında dolaşamıyoruz. Filmlerdeki sandığınız renkli hayallerden çok farklı hayatımız. Saçma sapan forum sitelerinde dolaşıp saçma ayinler kurmak yerine araştırın!
En son Hell-ycan tarafından Perş. Mayıs 17, 2012 3:43 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
 | |
Hell-iN

| Konu: Geri: vampir olmak istiyorum.. Perş. Mayıs 17, 2012 3:32 am | |
| Gerçekten çok güldük .... Bilmediğiniz bir şey olmayı nasıl bu kadar çok isteyebilirsiniz siz gün ışığında eğlenirken, güneşin sıcaklığını teninizde hissederken biz karanlık odalarda nasıl avlanacağımızı nasıl insanlara acı çektirmeden susuzluğumuzu gidereceğimizi düşünüyoruz...Eşime gelince, onu ilk gördüğümde o benim olmalı diye düşündüm ve istedigimi bencilce elde ettim ama o bu durumdan hiç bir zaman şikayetçi olmadı çogu zaman vicdan kıvranmalarımda bile hep elimi tuttu gözlerime baktı,biz elbetteki sonsuza dek yasamayacağız.... Su an ruhumuz kaç yaşında olursa olsun bedenlerimizin hala aynı olması sanırım bunun tek avantajı... Ve onun gözleri ilk gördüğüm gün gibi parlak ve büyüleyici... |
|
 | |
pccopat92
Karakter Sayfası Statü: Özel Yetenek: Karakterin Adı:
 | Konu: Geri: vampir olmak istiyorum.. Paz Mayıs 20, 2012 10:36 pm | |
| ya bir vampirle görüşmek istiyorum her yere msj atıyorum ama bir kerecevap alamadım lütfennn bi kişi bana cvp yazsın sürekli bu konuyu araştırmakla uğrşıyorum lütfennn birisi yardımcı olsun msn eren_ilhan_42 @ hotmail.com |
|
 | |
|