Vampirizm Fan Site
Hey yabancı! üye oluıp aramıza katılmaya ne dersin???

Vampir Sevenlerin Buluşma Noktası - Vampire Clup

AnasayfaKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 

Ben VAMPİR Olmak İstiyorum...(YARDIM EDİN)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
VAMPİ(R)İST

Karakter Sayfası
Statü: Vampir
Özel Yetenek: Saklanmak...
Karakterin Adı: Karanlıkların Ulu Prensi...

MesajKonu: Ben VAMPİR Olmak İstiyorum...(YARDIM EDİN)   Paz Eyl. 19, 2010 8:29 pm

Merhaba arkadaşlar benim son zamanlarda vampirizme karşı büyük ilgim arttı...
Karanlıkta gezmeyi yanlız ve huzurlu olmak istiyorum(Vampir dostlarımla).
Sonunda ölüm bile olsa ben VAMPİR olmak istiyorum lütfen yorum atın...
Bana yardımcı olun...
HaSTaRuH_666

Karakter Sayfası
Statü:
Özel Yetenek:
Karakterin Adı:

MesajKonu: Geri: Ben VAMPİR Olmak İstiyorum...(YARDIM EDİN)   Paz Kas. 07, 2010 1:22 am

Slm...
ilk mesajımı buraya atmayı düşünmemiştim ama,bir şey çok ilginç geldi sevgili vampirist;19 eylül de kayıt oluyorsun ve yukarıda yer alan mesajında;özenti insanlar gibi,vampir olmak istiyorum vs.gibi cümleler kuruyorsun.. Ve akabinde;çok kısa bir süre sonra(toplamda 14 msjın var zaten.hepsini okudum) yukardaki mesajından bağımsız bir şekilde,yorumlar atmaya başlıyorsun.. Bu kısacık sürede,mesajlarından aldığım çelişkili izlenimin,mantıklı bir açıklaması varsa,yaparsan sevinirim..
rebelb0yy

MesajKonu: Geri: Ben VAMPİR Olmak İstiyorum...(YARDIM EDİN)   Paz Kas. 07, 2010 7:05 pm

arkadaşım bu adam yalancı birisidir inanmayınız... vampir olmak istiyorum diye yalvarıp bi kaç gün sonra sizi vampir yapayım diye palavralar atan bir özenti Smile
HaSTaRuH_666

Karakter Sayfası
Statü:
Özel Yetenek:
Karakterin Adı:

MesajKonu: Geri: Ben VAMPİR Olmak İstiyorum...(YARDIM EDİN)   Paz Kas. 07, 2010 9:03 pm

Yinede herkesin mutlaka bir açıklaması vardır...
Ve ben de,bu açıklamayı bekliyorum......
rebelb0yy

MesajKonu: Geri: Ben VAMPİR Olmak İstiyorum...(YARDIM EDİN)   Paz Kas. 07, 2010 11:27 pm

siz kaç zamandır araştırma yapıyorsunuz bu konu hakkında ??
VAMPİ(R)İST

Karakter Sayfası

MesajKonu: Geri: Ben VAMPİR Olmak İstiyorum...(YARDIM EDİN)   Perş. Kas. 11, 2010 12:25 am

Tam tamına 4 yıldır hayatımı bu konu üzerine adadım..
Sonuçsa belli insanlar kıskançlık fesatlık nankörlük duygusu onu küçük düşürüyor...
Duygularıysa insanın beynine hançer gibi saplanıp bir saplantı haline getiriyor...
rebelb0yy beni rahatsız ederek neye varacaksın çok merak ediyorum... Exclamation
VAMPİ(R)İST

Karakter Sayfası

MesajKonu: Geri: Ben VAMPİR Olmak İstiyorum...(YARDIM EDİN)   Perş. Kas. 11, 2010 12:31 am

Da tuis finem review mihi ad te in caligine parta tibi dilecte futuri mali causam non sum dolor sit amet, venenatis I'm perdendas ... ----rebelb0y---- cheers
rebelb0yy

MesajKonu: Geri: Ben VAMPİR Olmak İstiyorum...(YARDIM EDİN)   Perş. Kas. 11, 2010 10:33 am

sen vampirim diye geçinen hayal dünyasında yaşayan bir ucubesin Smile 4 yılımı verdim diyorsun bence yalan söylüyorsun hayal dünyan çok geniş Wink
VAMPİ(R)İST

Karakter Sayfası

MesajKonu: Geri: Ben VAMPİR Olmak İstiyorum...(YARDIM EDİN)   Salı Kas. 23, 2010 12:18 pm

Fazla uzun konuşmana gerek yoktu HAYAL DÜNYASI bana kalsın bırakta....
Benim bir hayalim vardı vede oldu...
Sense kendi çapında bir başkasının altında kalmamaya çalışann bir şahıs...
Boşa çaba harcama rebelb0y BİZİM DÜNYAMIZDA SANA YER YOK... farao
vampire_angel

Karakter Sayfası
Özel Yetenek: duyguları kontrol edebilmek
Karakterin Adı: E r i N

MesajKonu: Geri: Ben VAMPİR Olmak İstiyorum...(YARDIM EDİN)   Perş. Kas. 25, 2010 3:36 pm

vampirleri birçoğumuz filmlerden tanıyoruz bilirsiniz yeni ay,dracula ...
gerçek şu ki herşey göründüğü gibi değildir burada kendimi tanıtmayı düşünüyordum ancak forum üyelerinin konuştuklarını okuyunca düşündüm de vampirlerle ilgili yaşım küçük olsada çok şey biliyorum ve kesinlikle vampirler yarasa kurt yılan bu tür şeylere dönüşemezler bunları tecrübeme güvenerek söylüyorum ayrıca hangimiz gördük ki alacakaranlıkta,yeniayda,şafak vaktinde edwırt bunlara dönüştü tamam biliyorum jacob kurda dönüşüyor çünkü o kurt adam Smile çok konuştum affedersiniz ama söylemeliyim ki bu madde ve birde zihin okuma anlamsız şeyler kaldırılmalı zihin okuma o kadar anlamsız değil ancak bunu özel kişiler yapabilir.iyi günler
being cold

MesajKonu: Geri: Ben VAMPİR Olmak İstiyorum...(YARDIM EDİN)   Paz Ağus. 07, 2011 7:02 pm

iyi güzel konuşuyorsunuz vampir olmak sadece kan içmek değil eğer birini seviyorsan bütün vucut sistemin dönüşüm sırasında baskın hale gelebiliyo çok sevdiğin kişiyi incite biliyorsun
hele o kas acıları dahada kötü artı ısırınca vampir olmuyorsun ilk önce vampir kendi zehrini boşaltması lazım kalp yavaşlamaya durma noktasına gelince vampir kendi kanını vermeli yoksa o zehir kalp damarları patlatır ama şöyle güzel yanları var bencee bir insandan 200 kat daha güçlüsün bir mermiden daha hızlısın ama vampir bulmanız lazım ve o ise sizin kanınızı emmek yerine sizi dönüştürmeyi düşünsün ve bu arada vampirist vampir felan değil sadece vampir olmaya çalışan ve oolamayan aptaal bir insan
zenden81

MesajKonu: Geri: Ben VAMPİR Olmak İstiyorum...(YARDIM EDİN)   Salı Şub. 07, 2012 2:07 pm

arkadaslar yeni uye oldum bende 2.5 seneden beri arastırmalarim var kendimce vampirlerin var oldugunu bilimsel olarak isptalandıgını okudum bi kac yerde fakat bir kac sayfadada olmadıklari yonundeydi ben kgercekten inanıyorum kuranı kerimde insan ogluna kan içmeyi yasaklayan bir ayet var neden? eger uzayda ufo denen yaratıklar varsa ki oda bilim olarak var diyorlar bir kısmı yok diyor ama unutmayalim ki ates olmayan yerden duman tüttmez
zenden81

MesajKonu: Geri: Ben VAMPİR Olmak İstiyorum...(YARDIM EDİN)   Salı Şub. 07, 2012 2:15 pm

vampirler olumsuzdur diyenler yanılıyor vampirlerde ölür hac kutsal su gunes ısınlarından zarar gormezler bunlar filim senaryolari ama gunduzleri de dolasan vampirler oldugunu dusunuyorum vampirlerin cogu genelde hayvan kanı içerler ..!!! dikkatinizi cekerim cok zorunda kalmadıklari mudetce insan kanı içmezler sevmedikleri hayvanlar ise kedi kopek örümcek ... bunlari sevmezler ama bende olmak isterdim herseyimden vazgecip olmayı cok isterim hee ister hayal deyin isterseniz psikolojik hastalık aystan elektirigi bulacam dedigindede ona gulenler olmustu newton yercekimini buldum diye bagirdiginda deli demişlerdi ve dunyanın yuvarlak oldugunu ve dondugunu soyleyen bilim adımına cadı ve buyucu demişlerdi ... ama hepsi bunu basardı dunyanın dondugunu ogrendi herkes yercekim kuvvetini bulundu telefon bulundu elektirik bulundu yani ozamanlarda onlara deli buyucu cadı demişlerdi anladınız... bence vampir var

Ben VAMPİR Olmak İstiyorum...(YARDIM EDİN)

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Similar topics

-
» portal kuramıyorum yardım edin
» HACKER OLMAK ISTIYORUM [9.ADIM]
» HACKER OLMAK ISTIYORUM[1.ADIM]
» Vampir Gif 1024x819 piksel
» AcıL Yardım BAGLANTI SORUNU ...!